Altay Göztepe Derbisi - Süper Lig'de fikstür çekildi! Ä°ÅŸte sezonun ilk derbisi : Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81.

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Bu hafta Ä°zmir takımlarının bileÄŸi bükülmedi
Bu hafta İzmir takımlarının bileği bükülmedi from www.egeyonhaber.com
Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dakikada mehmet tuncer ile öne . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Fm 18 altay kariyeri #14. İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81.

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Dakikada mehmet tuncer ile öne . Fm 18 altay kariyeri #14. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Fm 18 altay kariyeri #14. İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Ryan Donk için Ä°zmir derbisi var!
Ryan Donk için İzmir derbisi var! from cdn.sporx.com
Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dakikada mehmet tuncer ile öne . İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Fm 18 altay kariyeri #14. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Fm 18 altay kariyeri #14. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Dakikada mehmet tuncer ile öne . Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Dakikada mehmet tuncer ile öne .

Fm 18 altay kariyeri #14. Eski milli futbolcu Bülent Eken vefat etti | NTV
Eski milli futbolcu Bülent Eken vefat etti | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Dakikada mehmet tuncer ile öne . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Fm 18 altay kariyeri #14. İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Fm 18 altay kariyeri #14. İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Dakikada mehmet tuncer ile öne . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi.

Altay Göztepe Derbisi - Süper Lig'de fikstür çekildi! Ä°ÅŸte sezonun ilk derbisi : Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.. İzmir atatürk stadı'nda oynanan maçta, göztepe 81. Dakikada mehmet tuncer ile öne . Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan .

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri altay göztepe. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.